Nejnovější recenze ze sekce Sponkovačky a nastřelovačky
- produkt známe z předchozího užívání
- nelze koupit v běžném obchodě
Reakce značky Bosch
Vážený zákazníku,
velice Vám děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste s naší sponkovačkou Bosch PTK 14 EDT spokojen.
Váš tým elektrického nářadí Bosch
- Funguje
Jedna z nejlevnějších konstrukčních hřebíkovaček na trhu na hřebíky s D hlavou a úhlem 34° (mám na ně zdroj, tak to bylo pro mě důležité kritérium). Nemám to na podnikání, to bych šel do dražší, ale zase mě čeká dost práce, kterou by se mi nechtělo řešit kladívkem. Poradí si hravě s 80mm kroužkovými hřebíky (do smrkového dřeva), což mi stačí.
Uvidíme, jak dlouho vydrží.
lehká, nezasekává se, skvělá :-)
- není těžká do ruky
- musí se hodně přitlačit, aby spona vystřelila - hodně velkou silou
Sponkovačku jsem vybírala dle zdejších recenzí a zkušeností a udělala jsem špatné rozhodnutí. Je to přístroj dost nekvalitní. Originál přikoupené sponky nejsou zřejmě tak kvalitní, jak se píše. Přístroj sponku vystřelí tak po každém pátém stisknutí spouště. Pak ale vystřelí tři a více sponek najednou. Nebo se sponky sekají a nejdou ven. Je to o nervy. Navíc se sponka zasekne do měkkého dřeva tak jen ze 2/3, zbytek se musí doklepnout. Do pevnějších materiálů, jako je třeba lamino jste s tímto přístrojem zcela bez šance.
Makita AT638A
Přidáno: 14. ledna 2024
(naposledy upraveno 14. ledna 2024)
Zakoupeno v Doktor Kladivo
Bohužel je to již tak, že už i zásobník skobiček je vyroben z plastu. Asi poslední výrobek Makity co jsem zakoupil.
Do této doby jsem měl Makitu za profi nářadí, ale tohle mě opravdu odradilo od dalších nákupů této značky.
- Lehká, dobře se s ní pracuje
- Přesná
- Výdrž baterie
Reakce značky Bosch
Vážený zákazníku,
velice Vám děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že se Vám naše sponkovačka PTK 3,6 Li líbí a že jste s ní spokojen.
Váš tým elektrického nářadí Bosch
- Rukojeti kleští se nedostanou úplně k sobě. Nehrozí tak skrípnutí kůže na ruce při odtržení nýtu.
- Kleště mají nešťastné konstrukční provedení nýtovací hlavy propojení hlavy s tělem kleští pomocí šroubů není robustní.
Po odtržení cca 30ti hliníkových nýtů 4,8 se mi kleště rozpadly, závyty šroubů byly vymačkané, vnitřek hlavy vylétnul ven a dvě součástky jsem již nenašel. Vůbec nechápu jak mohla značka jako Stanley takový šmejd pustit na trh.
Doporučuji super výrobek
- Jednoduchá obsluha a funkčnost
Sponkovačka funguje perfektně. Dělá to co má - sponkuje. Výhoda je cena. Akumulátorové provedení bylo potřebné, byl jsem na místě bez elektrické zásuvky.
- lehká
- barva
- úchop
- pružina
- výbšěr hodně spon
Myslím, že jsem si nemohl vybrat lépe. Mohu jen doporučit.
Zatím jsem moc nevyzkoušel.Ale těším se až nýtovací mašinku použiji.
- Levné a funkční
Pouzil jsem na opravu vyplne u kresla. Potah to bez problemu prisvorkuje zpet to dreva.
- Ještě nevyzkoušeno.
- držím jednu značku Parkside
- Kvalitní, za dobrou cenu.
pěkná sponkovačka :-)
- Dobra věc k potřebám doma a dílna. Což je lehčí a dobré pistole na montovali dřeva atd
- Jednoduchý,účinný,splňuje mé požadavky.
Laciný a plně funkční na to potřebuji. Super.
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »