Nejnovější recenze ze sekce Sponkovačky a nastřelovačky
- dobré a skladné sponkovací kladivo pro montáže podstřešních folii
Pozivam na vcelarske ramecky. Stovky spoju za mnou a vse ok.
- integrované LED světlo
- připevňování textilií, fólií, igelitu, kůže apod.
- nabíjení USB adaptérem
- ergonomická rukojeť pro pohodlnou práci
- max. obsah zásobníku: 110ks sponek, 60ks hřebíků
- součást balení je 2500ks spon/ hřebíků a USB nabíječka
V obchodě se bez ní neobejdu. Díky akumulátoru ( Li-ion) je variabilní pomocník při práci s ruznými materiály. Pro mě je kvalitní, protože každý den s ní dělám bez jakéhokoliv zádrhelu
a příjemně se drží v ruce. Nehledě na tu zásobu spon a hřebíků co byla v balení zdarma, jsem ji vlastně po nabití hned používala. Prtaktické je taky to LED osvětlení. Prostě doporučuju.
- Kvalita vs cena
- Mohlo by být v základní výbavě více druhů sponek a hřebíků
naprosto spolehlivy
- robustné
- pôsobí kvalitne
Je llllkk
Parkside PAT 12 B2, 2 Ah
Přidáno: 20. ledna 2023
(naposledy upraveno 20. ledna 2023)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
Skusil jsem ho a bezva.
- jako profi, prostě super
Na drobné práce v domácnosti super. Čalounila jsem 4 kuchyňské židle a bez problémů.
- Lehká, spolehlivá
Zatím použito krátce, ale předchozí typ gude midi spolehlivě pracoval 18 roků, bohužel se už nedají sehnat náhradní díly.
Funkční
Funguje jak má a zatím vše drží. Za mne naprostá spokojenost.
- Levne
- Po uprave funkcni
- Nevhodne pouzite materialy
Po cca 1000 hrebicich se rozbila zadrz zasobniku, coz pri kazdem hrebiku otevrelo zasobnik. Konstrukce humpolacka. Zadrz je lisovany dvojplech. Svareno a udelano tlustsi, aby bylo bez obrovske bocni vule. Ted funguje spolehlive. Nicmene protikus je okousana hliníkova slitina, neni jasne, jak dlouho vydrzi. Takzvane DODO -- dodelej doma.
Za ty penize nic lepsiho neni
\nevím, ještě jsme produkt nepoužili
Původně jsem chtěla sponkovačku na delší sponky, ale ,,neumim číst" a tak mi přišla na menší sponky. Nicméně to, na co to potřebuji to stačí. Mě se s ní pracuje dobře. Jen baterka moc nevydrží. Nevim jestli je to chladnem, ale u vrtačky stejná baterka mi vydrží mnohem déle. Možná to má větší spotřebu, nevím. Zatím jsem spokojená.
v pořádku
- bezporuchovost máme jich několik v provozu 8 hodin každý den
- Dostatečná výdrž na akumulátory, robustní provedení.
Výborný produkt, doporučuji.