Nejnovější recenze ze sekce Sponkovačky a nastřelovačky
Náhradní spony a hřebíky nejsou na skladě.....takže si mohu sponkovačku vystavit..
- neskutečně levné
- udělá, co má
- solidně dlouhý kabel
- nelze regulovat sílu výstřelu
- překvapivě tiché, větší hlavička hřebíku vůči hilu
- Stroj funguje jak mám, pokud vám vyhovují pinky - hřebíky bez hlavičky, tak Makitu DPT353 doporučuji. V měkkém dřevě je vše OK, do tvrdého dřeva to však někdy při plném výkonu nezatluče pinky až po konec. Zde však musím podoktnout, že je to testoval do dubu a 30mm hřebík nezajel cca 2-3mm do konce, což v takovém tvrdém dřevě hodnotím nakonec kladně. Jinak jsem celkově spokojen a stroj doporučuji.
spokojenost
Pro drobné a kutilské potřeby úplně vyhovuje.
Ještě jsem oc nevyzkoušel
Funkce produktu výborná.
Nedostatek sponek
- dlouhodobá spolehlivost
byl to dárek - tak nevím
- Fakt super, lehká manipulace
- Lehká
- Snadná manipulace
- kvalitní výrobek za příznivou cenu
- Obal
Za tu cenu pracuje dobře, na běžné domácí použití zcela postačí . Pouze tenká papírová krabice jako obal je nevhodná. Jak dlouho asi vydrží?
Mám sponkovačku zatím krátce, nastříleno zatím asi 500 sponek 25mm dlouhých do lipového dřeva a zatím bez sebemenšího problému. Kdo má třeba málo výkonný kompresor, tak může být v klidu, pro provoz stačí úplně v pohodě 4 bary a spotřeba vzduchu je velmi nízká. Doufám že dlouho vydrží.
Každému velmi důrazně doporučuji provoz s přimazávačem, vlastní zkušenost cca 15 let praxe se vzduchovým nářadím a pneu pohony.
- funguje, jak je napsáno
- Pracuje jak má.
- Kvalitní produkt.
Sponkovačka je v praktické krabičce
Parkside PDT 40 H6
Přidáno: 29. března 2023
(naposledy upraveno 29. března 2023)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Bylo třeba přetěsnit ventil spouště.
- Bez odjištění spouště přitlačením na materiál se dalo vystřelovat spony.